MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Mikro-oxidáció és különböző tölgyfaszegmensek használata a 2011-es évjáratú szekszárdi Cabernet Sauvignon esetén

Urbán, Péter (2013) Mikro-oxidáció és különböző tölgyfaszegmensek használata a 2011-es évjáratú szekszárdi Cabernet Sauvignon esetén. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Teljes szöveg
[thumbnail of Urban_Peter.pdf] Szöveg
Urban_Peter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (858kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ332462; Budapest; Szőlő- és borgazdasági szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 30.; Bor. tanszéki jel; Élip. tanszéki jel; Borászat; Szekszárdi borvidék; Twickel Szőlőbirtok; Vörösbor; Mikro-oxigénezés; Oxigéntartalom; Tölgyfa chips; Donga; Cabernet sauvignon;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:20
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Janky, Ferenc
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3476
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése