Marzea-Mezei, Róbert (2019) A mikrohullámú vákuumszárítás alkalmazásának lehetősége meggyfajták szárítása során. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegMarzea_Mezei_Robert_YX.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ398286; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 51-54.; Kot. tanszéki jel; Szárítás-technológia; Meggy; Chips; Mikrohullámú technika; Vákuumszárítás; Beltartalmi vizsgálat; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2019 |
| Utolsó változtatás: | 30 Jan 2024 14:21 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stégerné Máté, Mónika - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3470 |


