Tudlik, Eszter (2018) Mikrobuborékoltatásos-ultrahangos pácolási eljárás hatásának vizsgálata sertéscomb tulajdonságaira. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Megjegyzés: | A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető (2022.12.31.) |
| Kulcsszavak: | ENTZ389758; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés specializáció; Bibliogr.: p. 50-59.; Ht. tanszéki jel; Húspácolás; Sertéshús; Pácolási technológia; Ultrahang alkalmazása; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2018 |
| Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:21 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Jónás, Gábor - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3469 |


