MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Mikrobiológiai gyorsteszt alkalmazása az instant tészta gyártása során

Karácsonyi, Mónika Mária (2015) Mikrobiológiai gyorsteszt alkalmazása az instant tészta gyártása során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Karacsonyi_Monika_Maria.pdf] Szöveg
Karacsonyi_Monika_Maria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370360; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök Msc szak; Bibliogr.: p. 43-45.; Mb. tanszéki jel; Tésztaipari technológia; Instant termékek; Tésztavizsgálat; Élelmiszerbiztonság; Mikrobiológiai vizsgálat; Élelmiszer-higiénia; Gyártási folyamatok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:20
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kiskó, Gabriella
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3468
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése