MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Analitikai vizsgálatok a kész sörben jelenlévő aromaanyagok kimutatására

Gyüre, Rita (2015) Analitikai vizsgálatok a kész sörben jelenlévő aromaanyagok kimutatására. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Gyure_Rita.pdf] Szöveg
Gyure_Rita.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369877; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör- és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: 51-54.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Aromaanyagok; Gázkromatográfia; Spektroszkópia; HPLC rendszer; Analitikai vizsgálatok; Alkoholmentes sörök;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 07 Szep 2023 15:02
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kiss, Zsuzsanna
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/344
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése