Gyüre, Rita (2015) Analitikai vizsgálatok a kész sörben jelenlévő aromaanyagok kimutatására. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Gyure_Rita.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Gyure_Rita.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369877; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör- és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: 51-54.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Aromaanyagok; Gázkromatográfia; Spektroszkópia; HPLC rendszer; Analitikai vizsgálatok; Alkoholmentes sörök; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 07 Szep 2023 15:02 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiss, Zsuzsanna - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/344 |