MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Méz és étcsokoládé kölcsönhatásának vizsgálata

Illés, Klaudia (2020) Méz és étcsokoládé kölcsönhatásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Illes_Klaudia.pdf] Szöveg
Illes_Klaudia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (3MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ426420; Budapest; Bibliogr.: p.35-36.; Gb. tanszéki jel; Édesipari technológia; Csokoládégyártás; Étcsokoládé; Méz alapú termékek; Beltartalmi vizsgálat; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 07 Dec 2023 14:03
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3436
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése