MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Analitikai módszerfejlesztés élelmiszerek elemtartalmának meghatározására és validálására ICP-OES készülékkel

Füzesi, Eszter (2017) Analitikai módszerfejlesztés élelmiszerek elemtartalmának meghatározására és validálására ICP-OES készülékkel. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Fuzesi_Eszter.pdf] Szöveg
Fuzesi_Eszter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ373608; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 44-45.; Mb. tanszéki jel; Elemanalitika; ICP méréstechnika; Validálás; Tejvizsgálat; Húsvizsgálat;
Szakterület(ek): T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2017
Utolsó változtatás: 07 Szep 2023 15:02
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Marczika Andrásné Sörös, Csilla
-
-
Konzulens
Herczig, Beáta
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/343
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése