Füzesi, Eszter (2017) Analitikai módszerfejlesztés élelmiszerek elemtartalmának meghatározására és validálására ICP-OES készülékkel. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegFuzesi_Eszter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ373608; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 44-45.; Mb. tanszéki jel; Elemanalitika; ICP méréstechnika; Validálás; Tejvizsgálat; Húsvizsgálat; |
| Szakterület(ek): | T Technology TP Chemical technology |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2017 |
| Utolsó változtatás: | 07 Szep 2023 15:02 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Marczika Andrásné Sörös, Csilla - - Konzulens Herczig, Beáta - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/343 |


