Doma, Eszter (2014) Medvehagyma (Allium ursinum) minőségjellemzőinek alakulása kíméletes szárítási módszerek alkalmazását követően. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Doma_Eszter.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Doma_Eszter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370922; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Tartósítóipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [49-53].; Kot. tanszéki jel; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 17 Jan 2024 14:52 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Ivanics, Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3387 |