Penzer, Panna Cecília (2019) Margarin helyettesítése magas olajsavtartalmú napraforgóolajjal túróspogácsa esetében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Penzer_Panna_C8-2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Penzer_Panna_C8-2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ397965; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Édes- és zsíradékipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 34-35.; Gb. tanszéki jel; Sütőipari technológia; Túróspogácsa; Margarin zsíralap; Napraforgóolaj; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 17 Jan 2024 14:39 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3359 |