MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Margarin helyettesítése magas olajsavtartalmú napraforgóolajjal túróspogácsa esetében

Penzer, Panna Cecília (2019) Margarin helyettesítése magas olajsavtartalmú napraforgóolajjal túróspogácsa esetében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Penzer_Panna_C8-2.pdf] Szöveg
Penzer_Panna_C8-2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ397965; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Édes- és zsíradékipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 34-35.; Gb. tanszéki jel; Sütőipari technológia; Túróspogácsa; Margarin zsíralap; Napraforgóolaj; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 17 Jan 2024 14:39
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3359
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése