Magyar, Nándor Dávid (2019) Malátás kekszek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Magyar-Nandor-David-BA-1.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Magyar-Nandor-David-BA-1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ397996; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Sütő- és tésztaipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 53-56.; Gb. tanszéki jel; Kekszgyártás; Malátagyártás; Kekszek; Sütőipari technológia; Teljes kiőrlésű liszt; Búzaliszt; Maláta; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 17 Jan 2024 14:38 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Badakné Kerti, Katalin - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3341 |