Semsey, Dávid (2018) A Maillard reakció hatásának vizsgálata fehércsokoládén, a szőke csokoládé. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Semsey_David.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Semsey_David.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ390368; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 40-41.; Gb. tanszéki jel; Csokoládégyártás; Édesipari technológia; Fehér csokoládé; Maillard reakció; Szőke csokoládé; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 07 Dec 2023 14:10 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3332 |