MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Magas vitamintartalmú zöldségpástétomok termékfejlesztése

Gédert, Tímea (2013) Magas vitamintartalmú zöldségpástétomok termékfejlesztése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Gedert_Timea.pdf] Szöveg
Gedert_Timea.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ332269; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: élelmiszertechnológia és termékfejlesztés; Bibliogr.: p. 62-64.; Kot. tanszéki jel; Zöldségpüré; Hüvelyesek; Spenót; Természetes adalékanyagok; Termékfejlesztés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 17 Jan 2024 14:28
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Juhász, Réka
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3261
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése