Gédert, Tímea (2013) Magas vitamintartalmú zöldségpástétomok termékfejlesztése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Gedert_Timea.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Gedert_Timea.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ332269; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: élelmiszertechnológia és termékfejlesztés; Bibliogr.: p. 62-64.; Kot. tanszéki jel; Zöldségpüré; Hüvelyesek; Spenót; Természetes adalékanyagok; Termékfejlesztés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 17 Jan 2024 14:28 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Juhász, Réka - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3261 |