Kiss, Balázs (2019) Magas Omega-3 zsírsavtartalmú olajok hőstabilitásának vizsgálata hőstabil olajok jelenlétében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kiss_Balazs.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kiss_Balazs.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (959kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ391634; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Édes- és zsíradékipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 40-44.; Gb. tanszéki jel; Olívaolaj; Napraforgóolaj; Omega-3 zsírsav; Növényolajipari technológia; Sütőzsiradék; Kendermagolaj; Lenmagolaj; Hőstabilitás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 17 Jan 2024 14:25 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3260 |