MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Magas koncentrációjú laktóz oldat előállítása tejsavóból többlépcsős membránszűrési műveletekkel

Takács, Éva (2015) Magas koncentrációjú laktóz oldat előállítása tejsavóból többlépcsős membránszűrési műveletekkel. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Takacs_Eva.pdf] Szöveg
Takacs_Eva.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369744; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszer-biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 65-68.; Mb. tanszéki jel; Ég. tanszéki jel; Tejsavó; Membrán-szűrési eljárások; Sajtgyártás; Laktóz;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 17 Jan 2024 14:27
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kovács, Zoltán
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3257
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése