Deák, Vanda (2015) Magas fitoszterintartalmú édesipari termék előállítása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Deak_Vanda.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Deak_Vanda.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370573; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Édes- és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 49-56.; Gb. tanszéki jel; Édesipari technológia; Koleszterin diéta; Olajos magvak; Krémek; Szezámmag krém; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 07 Dec 2023 14:10 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Soós, Anita - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3256 |