MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Magas fitoszterintartalmú édesipari termék előállítása

Deák, Vanda (2015) Magas fitoszterintartalmú édesipari termék előállítása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Deak_Vanda.pdf] Szöveg
Deak_Vanda.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370573; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Édes- és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 49-56.; Gb. tanszéki jel; Édesipari technológia; Koleszterin diéta; Olajos magvak; Krémek; Szezámmag krém;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 07 Dec 2023 14:10
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Soós, Anita
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3256
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése