MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Magas fehérjetartalmú termék előállítása tejsavóból membrántechnika segítségével : membrán "screenelés" és a diaszűrés vizsgálata

Csupor, Barbara (2015) Magas fehérjetartalmú termék előállítása tejsavóból membrántechnika segítségével : membrán "screenelés" és a diaszűrés vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Csupor_Barbara.pdf] Szöveg
Csupor_Barbara.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ368069; Budapest; Biomérnök BSc szak, Környezetgazdálkodás szakirány; Bibliogr.: p. 38-40.; Ég. tanszéki jel; Tejsavó; Membrán-szűrési eljárások; Fehérjemeghatározás; Fehérjetartalom;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 17 Jan 2024 14:27
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Koris, András
-
-
Konzulens
Albert, Krisztina
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3255
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése