Csupor, Barbara (2015) Magas fehérjetartalmú termék előállítása tejsavóból membrántechnika segítségével : membrán "screenelés" és a diaszűrés vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Csupor_Barbara.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Csupor_Barbara.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ368069; Budapest; Biomérnök BSc szak, Környezetgazdálkodás szakirány; Bibliogr.: p. 38-40.; Ég. tanszéki jel; Tejsavó; Membrán-szűrési eljárások; Fehérjemeghatározás; Fehérjetartalom; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 17 Jan 2024 14:27 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Koris, András - - Konzulens Albert, Krisztina - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3255 |