MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Magas biológiai értékű körteaszalványok előállítása, valamint fontosabb paramétereinek vizsgálata

Nagy, Zsanett (2014) Magas biológiai értékű körteaszalványok előállítása, valamint fontosabb paramétereinek vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Nagy_Zsanett.pdf] Szöveg
Nagy_Zsanett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370005; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Tartósítóipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 51-54.; Kot. tanszéki jel; Gyümölcsaszalványok; Körte; Szárítás-technológia; Gyümölcsaszalás; Vilmos körte; Állományvizsgálat; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 17 Jan 2024 14:26
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Ivanics, Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3252
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése