Radványi, Dalma (2012) Magas antioxidáns tartalmú extraktum előállítása fekete bodza (Sambucus nigra L.) törkölyből. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Radvanyi_Dalma.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Radvanyi_Dalma.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326597; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 57-59.; Kot. tanszéki jel; Bodzapálinka; Fekete bodza; Élelmiszertartósítás; Antimikrobás hatás; Extrakció; Mikrobiológiai vizsgálat; HPLC rendszer; Bodzalé; Antioxidáns kapacitás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 17 Jan 2024 14:25 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Juhász, Réka - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3250 |