MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Magas antioxidáns tartalmú extraktum előállítása fekete bodza (Sambucus nigra L.) törkölyből

Radványi, Dalma (2012) Magas antioxidáns tartalmú extraktum előállítása fekete bodza (Sambucus nigra L.) törkölyből. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Radvanyi_Dalma.pdf] Szöveg
Radvanyi_Dalma.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326597; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 57-59.; Kot. tanszéki jel; Bodzapálinka; Fekete bodza; Élelmiszertartósítás; Antimikrobás hatás; Extrakció; Mikrobiológiai vizsgálat; HPLC rendszer; Bodzalé; Antioxidáns kapacitás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 17 Jan 2024 14:25
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Juhász, Réka
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3250
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése