Nagy, Eszter (2019) Low FODMAP (Fermentable Oligo-Di-Monosaccharides and Polyols) diétába illeszthető, emelt antioxidáns tartalmú, minőségi száraztészta fejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Nagy_Eszter_IA.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Nagy_Eszter_IA.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ398037; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Élelmiszerkereskedelem szakirány; Bibliogr.: p. [45-48.]; Gb. tanszéki jel; Száraztészták; Diétás élelmiszerek; Sárgarépa őrlemény; Zabliszt; Tésztaipari technológia; Antioxidáns kapacitás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 17 Jan 2024 14:21 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szedljak, Ildikó Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3232 |