MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Low FODMAP (Fermentable Oligo-Di-Monosaccharides and Polyols) diétába illeszthető, emelt antioxidáns tartalmú, minőségi száraztészta fejlesztése

Nagy, Eszter (2019) Low FODMAP (Fermentable Oligo-Di-Monosaccharides and Polyols) diétába illeszthető, emelt antioxidáns tartalmú, minőségi száraztészta fejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Nagy_Eszter_IA.pdf] Szöveg
Nagy_Eszter_IA.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ398037; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Élelmiszerkereskedelem szakirány; Bibliogr.: p. [45-48.]; Gb. tanszéki jel; Száraztészták; Diétás élelmiszerek; Sárgarépa őrlemény; Zabliszt; Tésztaipari technológia; Antioxidáns kapacitás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 17 Jan 2024 14:21
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szedljak, Ildikó Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3232
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése