Ignácz, Kinga (2013) Levendulával ízesített sör gyártástechnológiájának kidolgozása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Ignacz_Kinga.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Ignacz_Kinga.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ334103; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 51-52.; Sör. tanszéki jel; Sörfőzés; Söripari technológia; Termékfejlesztés; Levendula; Ízesített sör; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 17 Jan 2024 14:18 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Hegyesné Vecseri, Beáta - - Konzulens Fogarasi, Attila Levente - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3198 |