MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Levendulával ízesített sör gyártástechnológiájának kidolgozása

Ignácz, Kinga (2013) Levendulával ízesített sör gyártástechnológiájának kidolgozása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Ignacz_Kinga.pdf] Szöveg
Ignacz_Kinga.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ334103; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 51-52.; Sör. tanszéki jel; Sörfőzés; Söripari technológia; Termékfejlesztés; Levendula; Ízesített sör;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 17 Jan 2024 14:18
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Hegyesné Vecseri, Beáta
-
-
Konzulens
Fogarasi, Attila Levente
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3198
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése