MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Lambic típusú sör termékfejlesztésének megalapozása

Nunkovics, Anett (2014) Lambic típusú sör termékfejlesztésének megalapozása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Nunkovics_Anett.pdf] Szöveg
Nunkovics_Anett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371600; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör- és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 47-48.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Sörerjesztés; Fermentációs technológiák; Termékfejlesztés; Vegyeskultúrás fermentáció;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 19 Jan 2024 08:41
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun, Szilárd
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3150
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése