Nunkovics, Anett (2014) Lambic típusú sör termékfejlesztésének megalapozása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Nunkovics_Anett.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Nunkovics_Anett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371600; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör- és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 47-48.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Sörerjesztés; Fermentációs technológiák; Termékfejlesztés; Vegyeskultúrás fermentáció; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 19 Jan 2024 08:41 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3150 |