MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Laktózmentes tejes gyümölcsjégkrémek minősége és tárolás alatti változtatása

Pintér, Richárd (2012) Laktózmentes tejes gyümölcsjégkrémek minősége és tárolás alatti változtatása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Pinter_Richard.pdf] Szöveg
Pinter_Richard.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326681; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 50-51.; Ht. tanszéki jel; Jégkrémgyártás; Jégkrémek; Laktóz; Laktózmentes termékek; Tejcukorérzékenység; Tej; Tejallergia; Tejalapú termék;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 17 Jan 2024 14:14
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Polyákné, Fehér Katalin
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3148
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése