Szarvák, Marina (2014) Laktóz hidrolízis vizsgálata csökkentett laktóztartalmú tej előállítása céljából. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szarvak_Marina.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szarvak_Marina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370805; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [39-40].; Ht. tanszéki jel; Laktózhidralizált tej; NIR/NIT spektroszkópia; HPLC rendszer; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 17 Jan 2024 14:13 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3145 |