MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Almatörköly antimikrobás tulajdonságának mikrobiológiai vizsgálata

Bihari, Edina (2020) Almatörköly antimikrobás tulajdonságának mikrobiológiai vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Hozzáférési nyilatkozat hiányában a szakdolgozat nem elérhető
Kulcsszavak: ENTZ407704; Budapest; Élelmiszermérnök BSc, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [37-40.]; Kot. tanszéki jel; Almatörköly; Antimikrobás hatás; Antioxidáns kapacitás; Mikrobiológiai vizsgálat; Polifenolok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 07 Szep 2023 11:55
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szabó-Nótin, Beatrix
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/314
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése