Bihari, Edina (2020) Almatörköly antimikrobás tulajdonságának mikrobiológiai vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Hozzáférési nyilatkozat hiányában a szakdolgozat nem elérhető |
Kulcsszavak: | ENTZ407704; Budapest; Élelmiszermérnök BSc, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [37-40.]; Kot. tanszéki jel; Almatörköly; Antimikrobás hatás; Antioxidáns kapacitás; Mikrobiológiai vizsgálat; Polifenolok; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 07 Szep 2023 11:55 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szabó-Nótin, Beatrix - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/314 |