Schnell, Imre (2019) Alma-szamóca gyümölcslé fizikai tulajdonságainak és beltartalmi értékeinek változása a tárolás során. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Teljes szöveg![[thumbnail of Schnell_Imre_BI.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Schnell_Imre_BI.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ398429; Budapest; Gyümölcs-zöldség feldolgozó szakmérnök szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 35-36.; Kot. tanszéki jel; Gyümölcslégyártás; Almalevek; Szamócalé; Vegyes gyümölcslevek; Beltartalmi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 07 Szep 2023 11:54 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szabó-Nótin, Beatrix - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/311 |