MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Alma-szamóca gyümölcslé fizikai tulajdonságainak és beltartalmi értékeinek változása a tárolás során

Schnell, Imre (2019) Alma-szamóca gyümölcslé fizikai tulajdonságainak és beltartalmi értékeinek változása a tárolás során. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Teljes szöveg
[thumbnail of Schnell_Imre_BI.pdf] Szöveg
Schnell_Imre_BI.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ398429; Budapest; Gyümölcs-zöldség feldolgozó szakmérnök szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 35-36.; Kot. tanszéki jel; Gyümölcslégyártás; Almalevek; Szamócalé; Vegyes gyümölcslevek; Beltartalmi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 07 Szep 2023 11:54
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szabó-Nótin, Beatrix
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/311
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése