MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Laboratóriumi pervaporációs berendezés tervezése és tesztelése ananász aromakomponensek dúsítására

Nagy, Richárd (2013) Laboratóriumi pervaporációs berendezés tervezése és tesztelése ananász aromakomponensek dúsítására. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Nagy_Richard.pdf] Szöveg
Nagy_Richard.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (4MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ333984; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: édes- és zsiradékipari technológiák; Bibliogr.: p. 40-41.; Ég. tanszéki jel; Gb. tanszéki jel; Aromaanyagok; Ananász; Pervaporáció; Membránszeparációs műveletek; Gyümölcslevek;
Szakterület(ek): T Technology TA Engineering (General). Civil engineering (General)
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 16 Jan 2024 10:01
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Márki, Edit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3107
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése