Karcza, László (2011) Különleges előkezelések alkalmazása almaszirom gyártása során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Karcza_Laszlo.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Karcza_Laszlo.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ332578; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 47-48.; Kot. tanszéki jel; Idared; Almaszirom; Gyümölcsszárítás; Szárítás-technológia; |
Szakterület(ek): | T Technology TA Engineering (General). Civil engineering (General) |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2011 |
Utolsó változtatás: | 16 Jan 2024 09:13 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Barta, József - - Konzulens Szabó-Nótin, Beatrix - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3099 |