MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különféle kezelésekkel előkészített konyhakész zöldségfélék eltarthatósági idejének összehasonlítása

Fássy, Olga (2012) Különféle kezelésekkel előkészített konyhakész zöldségfélék eltarthatósági idejének összehasonlítása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Fassy_Olga.pdf] Szöveg
Fassy_Olga.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ332070; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 50-51.; Ht. tanszéki jel; Konyhakész zöldségek; Élelmiszer-vizsgálat; Sárgarépa; Burgonya; Tárolhatóság; Vákuum-csomagolás; Sous vide technológia; Kénezés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 16 Jan 2024 08:55
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Polyákné, Fehér Katalin
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3096
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése