Fássy, Olga (2012) Különféle kezelésekkel előkészített konyhakész zöldségfélék eltarthatósági idejének összehasonlítása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Fassy_Olga.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Fassy_Olga.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ332070; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 50-51.; Ht. tanszéki jel; Konyhakész zöldségek; Élelmiszer-vizsgálat; Sárgarépa; Burgonya; Tárolhatóság; Vákuum-csomagolás; Sous vide technológia; Kénezés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 16 Jan 2024 08:55 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Polyákné, Fehér Katalin - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3096 |