Szigeti, Ferenc (2015) Különböző virágmézek összehasonlítása néhány beltartalmi paraméter alapján. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szigeti_Ferenc.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szigeti_Ferenc.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369265; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc, Édesipari és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 45-48.; Gb. tanszéki jel; Virágméz; Mézfeldolgozás; Fajtamézek; Fenoltartalom; Antioxidánsok; Beltartalmi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 23 Dec 2023 11:27 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Soós, Anita - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3092 |