Palotás, Péter (2015) Különböző vágástechnológiák pontyhús minőségére gyakorolt hatásának vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Palotas_Peter.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Palotas_Peter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370063; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 38-39.; Ht. tanszéki jel; Halhús; Ponty; Tárolás. hűtött légtérben; Vágástechnológia; Elektromos kezelés; Húsminőség; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 23 Dec 2023 11:28 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Jónás, Gábor - - Konzulens Salamon, Bertold - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3090 |