MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző típusú sajtok egyes tulajdonságainak változása az érés alatt, különös tekintettel a szabad aminosav és biogén amin tartalomra

Dobos, Barbara Diána (2019) Különböző típusú sajtok egyes tulajdonságainak változása az érés alatt, különös tekintettel a szabad aminosav és biogén amin tartalomra. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Dobos_Barbara_Diana_ZY-2.pdf] Szöveg
Dobos_Barbara_Diana_ZY-2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (4MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ411370; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. [79-83.]; Mb. tanszéki jel; Ht. tanszéki jel; Sajtgyártás; Érlelés; Aminosavak; Biogén aminok; Trappista sajt; Hisztamin; Putreszcin; Krémsajtok; Színmeghatározás; pH-érték;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 23 Dec 2023 10:58
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pásztorné, Huszár Klára
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3088
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése