Papp, Rebeka Fanni (2019) Különböző típusú Camembert sajtok érési folyamatának összehasonlítása kémiai és fizikai paraméterek alapján. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Papp_Rebeka_Fanni.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Papp_Rebeka_Fanni.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ396153; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Árukezelési technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 33.; Ht. tanszéki jel; Sajtgyártás; Camembert sajt; Eltarthatóság; Fizikai paraméterek; Érlelés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 23 Dec 2023 10:52 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kenesei, György - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3085 |