Nagy, Regina (2018) Különböző természetes édesítőszerek hatása fagylaltokra. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegNagy_Regina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ389260; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 32-33.; Ht. tanszéki jel; Fagylalt; Édesipari technológia; Tejalapú termék; Édesítőszerek; Természetes édesítőszerek; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2018 |
| Utolsó változtatás: | 23 Dec 2023 10:51 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nyulasné Zeke, Ildikó Csilla - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3081 |


