Hikisch, Ágnes (2013) Az almapálinka aroma összetevőinek vizsgálata különböző termesztési területekről származó gyümölcsök esetén. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Hikisch_Agnes.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Hikisch_Agnes.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ334087; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 66-68.; Sör. tanszéki jel; Almapálinka; Aromavizsgálat; Pálinkafőzés; Alma; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 07 Szep 2023 11:54 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Panyik, Gáborné - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/308 |