Somogyi, Adrienn (2012) Különböző technológiával készült Vilmos körte párlatok összehasonlítása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Somogyi_Adrienn.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Somogyi_Adrienn.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326764; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. [59].; Sör. tanszéki jel; Körtepálinkák; Vilmos körte; Pálinkafőzés; Eredetvédelem; Cefrézés; Lepárlás; Italtechnológia; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 23 Dec 2023 10:47 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Panyik, Gáborné - - Konzulens Nguyen, Duc Quang - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3079 |