MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző technológiával készített gyümölcsös sörök antioxidáns-aktivitásának vizsgálata

Bíró, Zsófia (2019) Különböző technológiával készített gyümölcsös sörök antioxidáns-aktivitásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Biro_Zsofia_IP.pdf] Szöveg
Biro_Zsofia_IP.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ397918; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Sör- és szeszipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [36-37.]; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Gyümölcssörök; Antioxidáns kapacitás; Csipkebogyó; Gránátalmalé; Bodzasör;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 23 Dec 2023 10:47
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun, Szilárd
-
-
Konzulens
Koren, Dániel
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3078
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése