Bíró, Zsófia (2019) Különböző technológiával készített gyümölcsös sörök antioxidáns-aktivitásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Biro_Zsofia_IP.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Biro_Zsofia_IP.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ397918; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Sör- és szeszipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [36-37.]; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Gyümölcssörök; Antioxidáns kapacitás; Csipkebogyó; Gránátalmalé; Bodzasör; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 23 Dec 2023 10:47 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - Konzulens Koren, Dániel - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3078 |