Ördög, András (2016) Különböző szilvafajták aroma-összetételének változása az erjesztés és a lepárlás során. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Ordog_Andras.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Ordog_Andras.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ376720; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, élelmiszer-biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 54-56.; Mb. tanszéki jel; Ék. tanszéki jel; Italtechnológia; Szilvapálinka; Aromavizsgálat; Pálinkafőzés; Aromaanyagok; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 23 Dec 2023 10:37 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Csóka, Mariann - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3067 |