MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző szilvafajták aroma-összetételének változása az erjesztés és a lepárlás során

Ördög, András (2016) Különböző szilvafajták aroma-összetételének változása az erjesztés és a lepárlás során. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Ordog_Andras.pdf] Szöveg
Ordog_Andras.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ376720; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, élelmiszer-biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 54-56.; Mb. tanszéki jel; Ék. tanszéki jel; Italtechnológia; Szilvapálinka; Aromavizsgálat; Pálinkafőzés; Aromaanyagok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 23 Dec 2023 10:37
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Csóka, Mariann
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3067
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése