Pócz, Szilvia Beatrix (2012) Különböző savak összehasonlító értékelése borok savemelése során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Pocz_Szilvia_Beatrix.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Pocz_Szilvia_Beatrix.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Főcím a nyilatkozatról |
Kulcsszavak: | ENTZ332568; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: borászat és üdítőitalipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 35.; Bor. tanszéki jel; Savtartalom; Borászat; Tejsav; Almasav; Borkősav; Irsai Olivér; Chardonnay; Sauvignon blanc; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 08 Dec 2023 12:31 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Magyar, Ildikó - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3061 |