MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző részecskeméretű cirokfajták vízben oldható polifenol-tartalmának és antioxidáns kapacitásának nyomon követése hőkezelés hatására

Májer, Csilla (2013) Különböző részecskeméretű cirokfajták vízben oldható polifenol-tartalmának és antioxidáns kapacitásának nyomon követése hőkezelés hatására. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Majer_Csilla.pdf] Szöveg
Majer_Csilla.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ333743; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sütő- és tésztaipari technológiák; Bibliogr.: p. 29-30.; Gb. tanszéki jel; Cirok; Polifenolok; Antioxidánsok; Hőkezelés; Pszeudocereália;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 23 Dec 2023 10:30
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szedljak, Ildikó Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3060
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése