Hartai-Nagy, Eszter Dóra (2016) Almalevek beltartalmi paramétereinek és tárolás során bekövetkező romlás folyamatának nyomonkövetése FT-NIR technikával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Hartai-Nagy_Eszter_Dora.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Hartai-Nagy_Eszter_Dora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ381725; Budapest; Biomérnöki BSc szak, Alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 43-45.; Mb. tanszéki jel; Ké. tanszéki jel; Gyümölcslégyártás; Almalevek; Alicyclobacillus acidoterrestris; FT-NIR spektrométer; Mikrobiológiai vizsgálat; Élelmiszerminőség; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 07 Szep 2023 11:53 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Fodor, Marietta - - Konzulens Kiskó, Gabriella - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/306 |