MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző paramétereken nyomáskezelt (HHP), pácolt, füstölt, érlelt kacsamell szeletek eltarthatóságának vizsgálata

Laczó, Dániel (2017) Különböző paramétereken nyomáskezelt (HHP), pácolt, füstölt, érlelt kacsamell szeletek eltarthatóságának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Laczo_Daniel.pdf] Szöveg
Laczo_Daniel.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (3MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ373573; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 77-79.; Ht. tanszéki jel; Kacsamell; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Mikrobiológiai vizsgálat; Érzékszervi vizsgálat; Húskészítmények füstölése;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2017
Utolsó változtatás: 23 Dec 2023 10:28
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Dalmadi, István
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3051
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése