Laczó, Dániel (2017) Különböző paramétereken nyomáskezelt (HHP), pácolt, füstölt, érlelt kacsamell szeletek eltarthatóságának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Laczo_Daniel.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Laczo_Daniel.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ373573; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 77-79.; Ht. tanszéki jel; Kacsamell; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Mikrobiológiai vizsgálat; Érzékszervi vizsgálat; Húskészítmények füstölése; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2017 |
Utolsó változtatás: | 23 Dec 2023 10:28 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Dalmadi, István - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3051 |