Takács, Benedek Iván (2019) Almafajták szárítása különböző előkezelések alkalmazásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Takács_Benedek_Iván_CR.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Takács_Benedek_Iván_CR.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ398302; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 49-51.; Kot. tanszéki jel; Almaszirom; Jonagold; Idared; Szárítás-technológia; Vákuumszárítás; Állományvizsgálat; Antioxidáns kapacitás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 07 Szep 2023 11:52 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Ivanics, Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/304 |