Dávid, Donatella (2015) Különböző módon hőkezelt és nyomáskezelt tejek fehérjéinek vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of David_Donatella.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
David_Donatella.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370122; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 39-46.; Ht. tanszéki jel; Tejipari technológia; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Pasztőrözött tej; Gél-elektroforézis; Tejfehérje; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 23 Dec 2023 10:17 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - Konzulens Csehi, Barbara - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3035 |