MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző malátafajtákból készített sörlevek aminosav-összetételének összehasonlítása

Lauter, Bettina (2013) Különböző malátafajtákból készített sörlevek aminosav-összetételének összehasonlítása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Lauter_Bettina.pdf] Szöveg
Lauter_Bettina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ334119; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 37-38.; Sör. tanszéki jel; Ék. tanszéki jel; Sörlé; Aminosavak; Maláta;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 23 Dec 2023 10:11
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Simonné Sarkadi, Lívia
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3029
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése