Spitzmüller, Anita (2012) Különböző lisztek és zsiradékok keverékének állománykialakító hatása a piskótatésztában. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Spitzmuller_Anita.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Spitzmuller_Anita.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326787; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: édes- és zsiradékipari technológiák; Bibliogr.: p. 40.; Gb. tanszéki jel; Piskóta; Sütőipari technológia; Alapanyagok; Vaj; Margarin zsíralap; Búzaliszt; Sikértartalom; Rétesliszt; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 23 Dec 2023 10:10 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3027 |