MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző sótermékek sózóhatásának vizsgálata

Szőke, Annamária (2016) Különböző sótermékek sózóhatásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szoke_Annamaria.pdf] Szöveg
Szoke_Annamaria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ382734; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Édes- és zsiradékipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 39-40.; Gb. tanszéki jel; Só; Sózás; Klór; Kálcium; Vastartalom; Magnézium; Káliumtartalom; Nátrium; Sóvizsgálat; Péksütemények;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 23 Dec 2023 10:38
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2963
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése