MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A különböző régiók whiskyjeinek bemutatása, gyártástechnológiája és érzékszervi vizsgálata

Lugosi, Dániel (2019) A különböző régiók whiskyjeinek bemutatása, gyártástechnológiája és érzékszervi vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Lugosi_Daniel.pdf] Szöveg
Lugosi_Daniel.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ392057; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Sör- és szeszipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 51-55; Sör. tanszéki jel; Whisky; Italtechnológia;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 30 Jan 2024 14:11
Intézet: BUDAI CAMPUS
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2959
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése