MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző mustminták savösszetételének vizsgálata

Kiss, Ákos (2017) Különböző mustminták savösszetételének vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kiss_Akos.pdf] Szöveg
Kiss_Akos.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (975kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ375962; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, borászat és üdítőitalipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 32.; Bor. tanszéki jel; Mustelemzés; Savösszetétel; Borkősav meghatározás; Almasav-tartalom; Chardonnay; Kékfrankos; Pinot noir; Merlot;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2017
Utolsó változtatás: 23 Dec 2023 10:13
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nyitrainé Sárdy, Diána
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2937
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése