Vona, Zsolt (2013) Különböző kultúrákkal és transzglutamináz enzimmel (TG) készített joghurtok állományának vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Vona_Zsolt.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Vona_Zsolt.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370823; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 49-50.; Ht. tanszéki jel; Joghurtok; Transzglutamináz enzim; Enzimtechnológia; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 13 Dec 2023 14:17 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Koncz, Kálmánné - - Konzulens Darnay, Lívia - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2922 |