MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A különböző környezeti tényezők és enzimkészítmények hatása a pálinka metanoltartalmára

Kurucz, Gábor (2017) A különböző környezeti tényezők és enzimkészítmények hatása a pálinka metanoltartalmára. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kurucz_Gabor.pdf] Szöveg
Kurucz_Gabor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ373598; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 51-54.; Sör. tanszéki jel; Pálinkafőzés; Almapálinka; Élelmiszerbiztonság; HPLC rendszer; Pektinbontó enzimek; Metanol;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2017
Utolsó változtatás: 17 Jan 2024 11:09
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun, Szilárd
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2920
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése